Farge på veggene

Har så lyst til å male en fondvegg i stuen med en mørk gråfarge eller brunt. Har lenge gått å tenkt og tenkt og vi klarer liksom ikke bestemme oss. Men det er jo ikke værre enn å male over igjen. Det er det som er så greit med maling i forhold til tapet.

Halvor Bakke har også utrolig mange flotte farger og sammensettinger som jeg liker, men det er kanskje litt mye farge i de. Jeg ønsker en nøytral farge, trur jeg ...
Det rare er at ettersom kunnskapen om farger og interiør har blitt større har også valgene blitt enda vanskeligere. Jeg vet så utrolig godt om alle de flotte og morsomme mulighetene man kan gjøre med farge og interiør og det å da klare å bestemme seg for èn ting er noen ganger utrolig vanskelig. Det er jo så mye fint man kan gjøre !! Derfor er jeg så glad for at jeg kan jobbe med interiør og hjelpe andre og på den måten kanskje få oppfylt noen av også mine ønsker, samtidig som noen andre blir fornøyde =)

 

- FrydogSans -

 

3 kommentarer

yvonnethommesen

03.jul.2011 kl.18:11

uff, det der er vanskelig. Har en del proskjekter for tiden jeg, men det ligger noe å murrer i bakhodet om den ene stueveggen. Heldigvis har vi mye å henge fingrene i ei stund, så jeg ikke må ta stilling til farge/evt tapetvalg riktig enda. Det hadde vært veldig fint med litt fornying og en litt varm farge til høsten! Er bare redd for å bomme totalt! Men som du sier, det er bare å male over igjen:)

Lite hi - interiørglede

03.jul.2011 kl.18:17

Ja, det er et veldig vanskelig valg! Huffameg. Det er så mye som kan være fint! Ønsker deg lykke til i tenkeboksen ! :)

dahlidaa

03.jul.2011 kl.19:02

Jeg har planer om det samme for veggen bak spisebordet i stuen vår. Blir brunt eller grått her også, mest sannsynlig grått. Men først blir det nytt gulv og nye møbler, så har fremdeles litt tid å tenke på :)

Lykke til med valget :)

Skriv en ny kommentar

hits