Farge på veggene

Jeg er så lei av at alle vegger skal være hvite, selvom det er det som er mest tradisjonelt og praktisk i lengden. Men det er jo ikke værre enn å male veggene når man blir lei. Med litt farge på veggene blir rommet med en gang lunere og koseligere, og jeg må si jeg liker den lune følelsen bedre enn det hvite og sterile. Men jeg er alltid så skeptisk til slike avgjørelser, og redd det ikke skal bli bra.

Foto: Google

Fant flere bilder på nettet med litt farge på veggene og jeg må si det gjør seg veldig. Rommene over blir mye mer stemningsfulle og lune enn om veggene hadde vært kritt hvite.

 

- FrydogSans -

 

2 kommentarer

dahlidaa

07.jun.2011 kl.20:24

Helt enig! Er det samme jeg prøver å si til min kjære; at det bare er å male veggene igjen hvis man blir lei :) Ønsker meg grå vegger i gangen og kanskje i stua, og vil ha brune vegger på kjøkkenet. Fargen på bilde nr 2 er helt fantastisk, ser skikkelig eksklusivt ut :)
Enig med deg, hvis man blir lei, er det ikke verre enn å male om :) Hadde knallrøde vegger på soverommet i 2 år før jeg ble lei, nå er de hvite og kjedelige..;)Ellers er det meste hvitt også, det er liksom det tryggeste..

Skriv en ny kommentar

hits