Kartell

... har en del spesielle og spennende design på møblene og lampene sine. Jeg har selv en Kartell lampe og er kjempe fonøyd! Lampen er blank og ser nesten ut som krystall når du tenner den.

 
Kartell startet opp i 1949 og produserte da bla. plastprodukter for biler og husholdning. Etterhvert startet de med møbler og lampeproduksjon og hadde samarbeid med flere kjente designere. De har produsert en rekke møbler og lamper, men de mest kjente produktene er nok stolen Louis Ghost og lampen Bourgie.

Det er først de senere årene som vi har hørt om Kartell disse møblene har blitt kjent og populære. Ikea har også nå en blank stol som sikkert skal herme litt etter Kartels stol Lous Ghost. Stolen koster jo noen tusen lapper, så det er fint at man også kan få et billigere alternativ om man ønsker seg en slik stol og ikke har råd til det dyreste.- FrydogSans -

4 kommentarer

lifeofsunny

04.feb.2011 kl.00:01

De lampene er så lekkre. Skulle gjerne hatt en selv ja.

Lykkeliten

04.feb.2011 kl.00:32

Må ærlig sei at Kartell lampene er lekre, og skulle ønske kunne fått ei slik ei til og gli inn i min stil men føler ikkje helt det :P

Nattinatt ;)

Dekorama

04.feb.2011 kl.17:35

Elsker Kartell, spesielt den lampen! Du er heldig som har den :) Den skal inn i min stue også en gang.

FrydogSans

04.feb.2011 kl.19:31

Dekorama: Ja, er kjempe fornøyd med den !! Har lyst på en Kartell stol også, men det er bnare foreløpig på ønskelisten :) Ha en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

hits