Halvor Bakke

Halvor Bakke hadde også en liten stand på interiørmessen med flere av sin produkter. Som dere faste lesere sikkert har fått med dere maaange ganger før så elsker jeg Halvor Bakke og alt han gjør !! Han er en utrolig dyktig interiørdesigner med øyet for det mest utrolige.

Stilen hans er cottage innspirert og maskulin. Med ruter, mye naturelementer, røffe tekstiler og resirkulerte produkter, designer han mye fint som virkelig faller i smak. Jeg likte utrolig godt det rutete sengeteppet og "bordet" av trestubber.

Jeg klarte ikke la være å ta noen bilder av utstillingen hans. Det ble desverre ikke så bra kvalitet pga det ble tatt med mobilen, men lekkert er det uansett!Fant også noen bilder på nettet av forskjellige produkter han har og det er noen av de få tingene jeg absolutt ikke hadde takket nei til.

 

- FrydogSans -

3 kommentarer

Renate`s kreative hjørne

01.feb.2011 kl.13:39

Det var mye fint :) Ha en fin dag:)

Marianned

01.feb.2011 kl.13:40

Kjempeflotte ting! Jeg likte ogsås stubbebordet veldig godt, og så elsker jeg sengegavlen han har laget. Jeg har spart på en del biter fra da vi la gulv i håp om å kunne lage noe lignende av det, men vet ikke om jeg får det til :) Det blir jo uansett et annet inntrykk da gulvet vårt er lys eik som er gråoljet :)

Anne - blir mamma i mai 2012 <3

01.feb.2011 kl.14:01

kult og orginalt!

Skriv en ny kommentar

hits