By Nord - et organisk preg i hjemmet

By Nord har utrolig mange lekre tekstiler, detaljer og stæsj til hjemme. Deres tanke er å lage produkter til deg som ønsker å skal en naturlig og organisk look i hjemmet, derfor har stort sett alle produktene dems en tilknyttning til naturen og det den har å by på.Ønsker du besøk i sengen av en myk og kosete skapning er kanskje dette ekorn sengetøyet midt i blinken for deg! Syns det var kjempe fint og ikke minst morsomt. Det er artig med noe litt annerledes som ikke alle andre har.

 

Få orden i rotet. Er du en mester til å rote og ønsker mer system er kanskje denne alfabet oppbevaringen noe for deg, da kan du legge tingene dine i den bokstaven den begynner på, noe som kanskje kan lette hverdagen for små rotekopper.

Foto: ByNord

 

- FrydogSans -

 

2 kommentarer

Mamma til lille Majken

27.jan.2011 kl.23:41

Så mye morsomt da :)
Kult sengetøy.Har man dette sengetøyet kan man si" natta, jeg går å legger meg under et tre" hihi :) Kveldshumor på høyt nivå :P

FrydogSans

28.jan.2011 kl.14:09

Kjernefamilien: Hehe.. Ikke sant, nå sitter jeg her å smiler og ler litt for meg selv :P Morsomt med litt "tørr" humor noen ganger!! :) Ha en fin dag..

Skriv en ny kommentar

hits