Piet Hein Eek - Lekker "blanketapet"

Hvem skulle tru at dette var en tapet !? Kom over en side på nettet og syns de hadde utrolig mange fine tapeter - og ikke minst spesielle. Piet Hein Eek har designet  tapetene, de ser ut som planker og kan enkelt settes på veggen på samme måte som alle andre tapeter.

Jeg kunne lett hatt en av disse på veggen. Syns faktisk det er veldig stilig med parket eller blanker på veggen og da er jo dette et flott alternativ. Det ser ut som "ekte" planker og er mye lettere å ta både opp og ned - noe som er kjekt ettersom man da har muligheten til å bytte litt oftere enn om man hadde spikret opp en vegg med mange plank.

 

- FrydogSans -

 

6 kommentarer

Creativboligstyling.

13.jan.2011 kl.19:00

Kjempe stilig!:) Vi har tenkt til å finne gamle planker som vi skal spikre som vi vil ha som bakgrunn på terasseveggen. Der skal vi lage en lounge av gamle paller som jeg tror blir veldig kult! Rustikk er kjempe stilig! :))

ha en fin kveld!

kristinewisth

13.jan.2011 kl.20:20

Kult! Stilig om man har en "gammeldags vegg" eller en av tapetene over, og nye stilige møbler :D

Lisa

07.feb.2011 kl.20:13

Hei hei!

Noen som vet HVOR i landet man kan få kjøpt disse tapetene? Noen butikker som fører dem?

Vil ikke kjøpe dem på nett

FrydogSans

07.feb.2011 kl.20:18

Lisa: Hei hei. Det vet jeg desverre ikke, men det er jo mulig at noen byggevarekjeder kan bestille dersom man ønsker det :) Lykketil med letingen! :)

FrydogSans

07.feb.2011 kl.20:19

Lisa: Hei hei. Det vet jeg desverre ikke, men det er jo mulig at noen byggevarekjeder kan bestille dersom man ønsker det :) Lykketil med letingen! :)

minminivilla

03.mar.2011 kl.14:34

Jeg har forsøkt gjennom flere kjeder og de har bare store fellesinnkjøp.

Har tipset en interiørdesigner som heter Feienogfjong om hun kan få tak i den som agent og om Eventyrbutikkene på sørvestlandet kan få agentur. Har ikke lyktes enda, men muligens i løpet av våren - hvis ikke får vi sende noen til utlandet og hente noen ruller - jeg skal i hvertfall ha!

Skriv en ny kommentar

hits