Slettvoll VS Living

Møblene hos Living blir stadig mer og mer like Slettvoll sin møbelkolleksjon. Det er riktignok på utseende, kvalitet trur jeg ingen kan slå Slettvoll på. De er helt fantastiske på kvalitet og har møbler som varer i mange mange tiår.

Du ser her ikke stor forskjell på Slettvoll sin Dorian eller Living sin Odense. Her kan man spare mange titusener, men om man er ute etter kvalitet velger man selvsagt Slettvoll.

 

Slettvoll sin Dorian

Living sin Odense

 

Foto: Slettvoll - Living - Kollasje: FrydogSans

 

- FrydogSans -

 

2 kommentarer

beautybyme

04.jan.2011 kl.11:06

Lett å se hvor Living henter inspirasjonen sin.

Jeg tenker at for de som liker å bytte møbler ofte, lønner det seg å gå for billigvarianten. Da betyr jo ikke kvalitet så mye.

Vi vurderer å kjøpe ny sofa hos bohus. Har funnet en som ikke er så altfor dyr. Veldig greit med tanke på at det bor små barn her. Da kan vi heller kjøpe en litt dyrere når de er større og ikke søler like mye.

FrydogSans

04.jan.2011 kl.16:28

beautybyme: Ja, det blir litt teit syns jeg at de skal ta så mye etter Helene Hennie og Slettvoll! Men men :)

Nei, det er sant det altså! Men det å kjøpe en god sofa med god kvalitet lønner seg nok. Mamma og pappa har alltid kjøpt sofaer med god kvalitet og den eldste er faktisk 16 år gammel og er like fin enda og brukt hver eneste dag. Mamma er riktignok flink til å ta vare på tingene sine, det har mye å si det også!

Ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

hits