HM- Home

Var på HM- home da jeg var i London og de hadde masse fint der. Systemet dems er også utrolig kult; det er en tavle med bilde av alle varene i hele butikken, der plukker du bilde av den varen du ønsker og fester den på en liten tavle med bilde av en handlevogn. Tavlen og bildene har magnet på seg slik at de sitter og er enkle å holde. Når du er ferdig med handelen går du til kassen og personalet finner varen(e) for deg - smart og effektivt og ikke minst ryddig. Du slipper av den grunn å ha alle varene fremme og slipper mye unødvendig rot det ofte kan bli dersom alle varene ligger i butikk, man kan fokusere på utstillingene og viste frem varene på den måten.

  

Kjøpte et par håndkler og noen puter, har sett på putene på nettbutikken før, men er ofte litt skeptisk til å bestille på nett så da passet det jo fint å se de "live" først.

 

 

- FrydogSans -

 

5 kommentarer

Så kult at de har noe slik da. Kjempe fine puter:)

Anne - blir mamma i mai 2012 <3

01.jan.2011 kl.18:42

så mye fint :)

Anne - blir mamma i mai 2012 <3

01.jan.2011 kl.18:47

SV: tusen takk :) sikkert litt lettere nå som det har vært jul og nyttår, da er alle butikkene stappet fulle med festplagg. Var masse fint å kjøpe de dagene vi var der. Skulle ønske jeg hadde mer penger jeg kunne bruke der.

frutharaldsen

01.jan.2011 kl.19:06

hei hei. Takk skal du ha:)

Nydelig blogg du har, å det systemet der var jo dødsgenialt.

Jeg lastet ned dette programmet http://download.cnet.com/PhotoScape/3000-2192_4-10703122.html

å der kunne man gjøre masse bilderedigeringer.

Lykke til og godt nytt år til deg og dine

klem fra Fru Tharaldsen

FrydogSans

01.jan.2011 kl.19:25

frutharaldsen: Takk for det, det er hyggelig å høre vettu! Ja, det var kjempe bra! Slipper jo av den grunn mye unødvendig rot osv.

Takk, da skal jeg prøve å laste ned det :)

Godt nyttår til deg og dine også.

Klem

Skriv en ny kommentar

hits