Små tips til deg som skal selge boligen din

Det er hele tiden folk som kjøper og selger boliger og her er noen små tips det er lurt å ta med seg.

1.  Er huset er stort oppussingsobjekt og trenger en oppussing her og der er det ikke nødvendig å gjøre dette. Man kan  heller annonsere det som et oppussingsobjekt, mange er svært interessert i dette og det kan vekke mye interesse!

2. Ta et kritisk blikk rund omkring i boligen og sjekk om det er noen steder det ser veldig sletent ut og som kan gjøre at du får mindre for boligen. Kan det lønne seg å male huset med et strøk så gjøre det. Husk å gjør deg helt ferdig. Halvferdige prosjekter frister sjeldent.

3. Ytterdøren bør være knirkefri og se fin ut. Det er den første tingen visningsgjestene ser.

4. Vinduer må pusses og kraner skal være helt rene. Ikke ha dolokket åpent og dobørsten fremme!

5. Stuen bør fremstå som lys og luftig, fjern eventuelt litt småting dersom den er overfylt. Personlige gjenstander som familie bilder, bryllupsbilder ol. bør fjernes.

6. Gjør små rom større ved å fjerne ting og mal den lys dersom den ikke er det. Et speil kan hjelpe, det får rommet til å virke større.

7. Klipp plenen, rensk opp i bedene og fjern lettsynlig hageavfall. Søpledunken bør også fjernes.

8. Vegg til vegg tepper bør skiftes, særlig om de er gamle og møkkete. Store flekker og møkkete og støvete vegg til vegg tepper frister ikke. Legg heller en parkett eller et annet gulv.

9. Badet bør fremstå som rent og delikat. Ikke sjul lekasjer eller andre negative ting.

10. Rengjør huset skikkelig og ikke glem, fettete skap på kjøkken, hårete sluk, vasken, eller kranene.

11. La visningsgjesten bli møtt slik at han/ hun får en positiv opplevelse. Friske planter, kvister eller andre ting kan være lurt for å friske opp gangen, stuen også for den sags skyld.

Det er mange tips og triks man kan gjøre når man skal selge boligen sin. Her var bare noen få, det er mange til som kan gjøre at kunden får en positiv opplevelse og det finnes nesten ingen fasit svar. Det viktigste er at det er rent og pent og at kunden blir møtt med et positivt blikk og ikke en møkkete gang hvor det lukter vondt!

Lykke til!!

 

- FrydogSans -

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits