Shopping på blåresept

Blå er sesongens trendfarge og den skaper balansert kos. Vi har lenge kunnet tyde at blå kommer inn i interiørverden - det har vært mye blå detaljer av interiør og stæsj. Jeg personlig har alltid elsket blått, men kunne ikke tenkt meg formye av det i hjemme mitt. Syns det kan være fint med noen blå detaljer, men det er også avhengi av hvordan blåfarge. Lyseblå og en mørk gråblå farge på puter og litt diverse stæsj kan jeg gå med på.

Har en sofa i den ene stuen nede med tilhørende stoler. Den er fra LK Hjelle og modellen heter Alberta. Sofaen er svært så klassisk - fargen er kanskje ikke like klassisk, men er kanskje nå på vei inn igjen!?

Jeg er egentlig ikke så opptatt av trend når det gjelder interiør. Mange bytter etter trendene - noe jeg egentlig ikke syns noe om. Hjemme skal være ditt eget og ha et personlig preg. Dersom du bytter "stil" ofte og etter trenden blir det fort upersonlig og for "katalog" aktig. Jeg syns det er viktig å ta vare på de tingene man har og lage sin egen stil rundt det - det er det som er et hjem for meg. Det jeg mener er ikke at man ikke skal bytte ut ting, for det er noe jeg absolutt gjør selv, men å bytte ut ting etter hver trend som kommer syns jeg ikke noe særlig om. Da blir man aldri glad i tingene sine og det blir fort upersonlig. Selv liker jeg godt en klassisk stil og elsker stort sett alt Slettvoll har å by på - noe sikkert de fleste som leser bloggen min har skjønt :)

- FrydogSans -

 

4 kommentarer

Marit

09.nov.2010 kl.16:49

Veldig enig! Liker selv alt fra Slettvold, men lommeboken min tilsier at det ikke blir så mye derfra. Men noe har det da blitt:)

lifeofsunny

09.nov.2010 kl.17:40

Så fin headeren din var=)

enig i at slettvoll har mye fint altså. Synd de er litt dyre.

ChasingTheStars

10.nov.2010 kl.00:03

er helt enig med deg :)

men har aldri hørt om slettevold :$

FrydogSans

10.nov.2010 kl.08:05

ChasingTheStars: Åå. Har du ikke hørt om Slettvoll?? :O Gå inn på www.slettvoll.no utrolig mye fint der! Og du kommer sikkert til å like det :P Hehe.. Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

hits