Trend: Skotske ruter

Ruter har vært å se på catwalken en liten stund og som regel smitter det da over på interiørfronter -  denne gangen er intet unntak. Nå skal også hjemme pyntes i ruter og det er ingen begrensning på hvordan man bruker de skotske utene. Lamper, puter, tepper, tallerkner og sertvietter er bare noe av det du nå kan se i interiørbutikkene.

 Foto: http://www.hm.com/ 

 

Man har lenge kunnet tyde at ruter er på vei inn i interiørverden. Slettvoll og flere andre møbelforhandlere har begynt så vidt med rutete puter og litt annet stæsj - og nå er også de store motehusene kastet seg etter trenden.

 

- FrydogSans -

 

 

5 kommentarer

☆ Hanne på Landet ☆

08.nov.2010 kl.09:44

Jeg har ikke helt vennet med til denne rutetrenden enda... Kanskje det kommer med tiden :/

beautybyme

08.nov.2010 kl.10:22

De rutene passer veldig godt inn i den settingen, men det hadde blitt litt voldsomt på mitt soverom. Men en pute eller et pledd har jeg ingen problemer med å skaffe meg - så lenge det passer inn i mitt hjem! Jeg er ikke helt fan av å bare skulle kjøpe ting fordi det er trendy.

Creativboligstyling.

08.nov.2010 kl.11:18

Liker det jeg! Spesielt på sengetøy! :) Men ellers i stuen...hmmm nei tror ikke det ;)

Ha en fin dag!

Anne M

08.nov.2010 kl.12:04

Både liker det og liker det ikke.. På en flott tømmerhytte/ fjellhytte synes jeg det er kjempe tøft, men ruter hjemme i mitt eget hus tviler jeg på..men jeg skal aldri si aldri;)

ChasingTheStars

08.nov.2010 kl.13:12

usj,liker ikke ruter jeg :)

Skriv en ny kommentar

hits