Ønsker du en vedkubbe på bordet??

Denne høsten er bling bling ut og naturen skal bokstaveligtalt inn i stuen. Hva med å sette en vedkubbe på bordet, ta med en neve med kvister eller bare fylle en bolle med kongler? Jeg syns det å ta med naturen inn er veldig dekorativt og fint og det er noe flere absolutt skulle blitt flinkere til.

I dette innleget har jeg kommet med tips til å ta med naturen inn og jeg syns det skaper en fin stemning og lunhet nå på høsten.Foto: www.kk.no - Kollasje: FrydogSans

Alle bildene er hentet fra kk og dersom du ønsker å se flere bilder kan du trykke HER !!

 

- FrydogSans -

 

7 kommentarer

pitoresk

30.okt.2010 kl.11:08

Nydelig!

Likte god innslaget med kurven.

Ha en flott helg :-)
Syns det blir kjempefint når man tar litt av naturen inn, har gjort det litt selv med kongler , blader og mose ! :)

krusmynte

30.okt.2010 kl.11:15

Jeg syns det kan være kjempe fint:).men jeg hadde vel kanskje ikke valgt de runde trebitene;)

Creativboligstyling.

30.okt.2010 kl.11:50

Personlig liker jeg å blande og mikse stiler...slik at den blir helt min egen. Elsker både natur og blingbling...så da blander jeg de to stilene sammen! :)

Finner mye drivved som jeg bruker... og kongler er kjempe fint!!

Ha en fin dag!

FrydogSans

30.okt.2010 kl.12:15

Creativboligstyling.: Jeg også er kjempe glad i i mixe matche stiler. Har mye natur, brunt, beige og grått, men også litt bling bling og skinnende materialer. Syns det blir mer personlig og "mitt" på en måte om man gjør slik. Kan bli litt mye med enten bare natur, bling bling eller en annen stil :)

Ha en fin dag du også! :)

FrydogSans

30.okt.2010 kl.12:16

krusmynte: Nei, kan vel ikke akkurat si jeg hadde lagt de på middagsbordet selv ;) Men kan være utrolig kreativt og fint et annet sted da.. Ha en fin dag! :)

mosdal

30.okt.2010 kl.13:37

Synes det faktisk var ganske tøft å ha en vedkubbe på bordet, jeg! :) Masse man har i naturen som kan brukes på nye måter - og at naturen skal inn i stua er jeg veldig glad for!! Det gjør meg glaad :)

Skriv en ny kommentar

hits