Grått er flott

Hvem hadde trudd at grått som egentlig er så trist og kjedelig skulle komme inn for fult på interiørfronten? Før syns jeg alltid grått var betegnelsen på noe som var kjedelig og dystert, men ikke nå lenger. Grått er en farge som er utrolig lekker og som passer til veldig mye - noe som passer meg ypperlig! Jeg elsker å ha muligheten til å kunne bytte ut farger og mixe og matche, derfor er grått en perfekt basisfarge.

 

Grått er den nye fargen for brunt og som stadig er å se på interiørfronten. Om man velger grått som en farge på veggen kan det vært lurt å finne en farge som ikke blir for kald. Grått oppfører seg også forskjellige avhengi av hvem farge den er satt opp mot. En nøytral gråfarge kan fort virke blå ved siden av orange. Med litt rødt og gult i får fargen en lunhet og varme, men det er viktig å ikke ta for mye rødt eller gult i malingen da kan fargen raskt få en gul- eller rødskinnende farge. 

 

  

 Jotun har som nevnt i innlegget HER kommet med en ny matt maling. Malingen har ikke noe glans i seg, noe som tilsier at den ikke skinner eller tar opp skygger. Det skaper en fin stemning og du får fargen frem på en helt annen måte enn en farge som tar opp skygger o.l. Malingen dekker utrolig godt og den skaper en struktur på veggen.

 

På Jotun.no kan du se hvem farge du liker best i den nye serien. Man kan selvfølgelig få akkurat hvem farge man ønsker selv, men Jotun har som de alltid pleier lagd et fargekart med en rekke fine farger som passer til hverandre og til trendene nå i høst.

- FrydogSans -

Én kommentar

emilievikeen

22.okt.2010 kl.20:39

SV: Tusen takk:) Ah, ja de er så deilig å ha på!

- Enig med at grått er fint, fin blogg:) God helg!

Skriv en ny kommentar

hits